WAAR

Flanders Expo | Horeca Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent

WANNEER
Dinsdag
23 november
2021
TERUGBLIK | HOTELLOTOP BELGIË
YEAR EVENT 2019

Wij kijken terug op een fantastische 6e editie van het HotelloTOP België Year Event, wat plaatsvond op dinsdag 19 maart 2019 in Antwerp Expo tijdens VENUEZ19. Het thema van dit jaar was ‘High Tech for High Touch’.

Digitalisering is een feit. We leven met de smartphone in de hand. We bestellen onze schoenen online, zijn actief op sociale media en checken onze e-mail, altijd en overal. Zelfs het strikte en stroeve proces van het verlijden van een klassieke notariële akte is tegenwoordig verenigbaar met de nieuwe ‘digital way of life’.

De vraag is, hoe we technologie (High Tech) in onze industrie kunnen gebruiken zonder aan gastvrijheid(High Touch) in te boeten?

Programma 2021

08:30 – 09:30

Ontvangst

09:30 – 12:00

Congres

12:00 – 13:30

Netwerklunch

Vanaf 12:00

Optioneel: Beursbezoek

Word lid van HotelloTOP!

✓ Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    ✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    ✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    ✓ Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    ✓ Lid worden van HotelloTOP is kosteloos!

Naam
Achternaam
E-mail
Hotelschool

Als u op "Join" klikt, gaat u akkoord met onze general terms & conditions en gaat u akkoord met ons privacybeleid .

Executive Partners

Throwback