Tarkett NV

Ontdekt de duurzame vloerbekledingen van Tarkett om een geweldige klantervaring in uw hotel te creëren.

Wilt u een unieke gastenbeleving creëren? Van hotellobby’s en luxeslaapkamers tot restaurants en bars, vloeren van wereldklasse zoals die van Tarkett kunnen netheid, comfort en design toevoegen aan uw hotel. Laat direct zien wat uw merkidentiteit is met een grote selectie kleuren en designs in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. Bedien uw gasten met duurzame vloeroplossingen die het milieu respecteren en gezond zijn voor mens en omgeving.

Tarkett biedt u het meest uitgebreide aanbod van vloerbekleding, zodat u gemakkelijk verschillende materialen kan combineren. Als wereldwijde partner helpen we u uw merkstrategie overal te implementeren. Maak uw eigen gepersonaliseerd ontwerp of laat u begeleiden door onze floordesigners die een totaalconcept voor u kunnen uitwerken. Pas eindeloze mogelijkheden toe door meerdere structuren, patronen, kleuren met elkaar te combineren.

Profiteer van bedrijfscontinuïteit met snelle renovatieoplossingen voor alle gebieden en alle hotelcategorieën. Met onze vloeren wordt het comfort, onderhoudsgemak en de akoestiek in uw hotel gegarandeerd. Tarkett blijft gedurende het hele project aan uw zijde en biedt de service die u nodig heeft. Onze duurzame en gezonde vloeroplossingen respecteren de mens en de planeet en dragen tegelijkertijd bij aan de circulaire economie.

Download onze brochure met meer informatie hier https://bit.ly/2pe9KwV

Tarkett logo-01
Address
Robert Ramlotstraat 89, BE-9200 Dendermonde
Email
info.be@tarkett.com
Phone
+32 (0)52 26 24 11
Facebook
https://www.facebook.com/TarkettBELUX/
Instagram
https://www.instagram.com/tarkettbelux/
LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/tarkett/
&#x#1e5eee
YouTube
https://www.youtube.com/TarkettBelux