Dols NV

We richten ons op het verhogen van de bewustwording rond, en het belang van goede werk-, leef-, ontspannings- en zorgomgevingen. Permanent bijleren voegt ervaring toe. Samenwerken met klanten en opdrachtgevers, maar ook toeleveranciers, vervult ons met kennis en inzichten. Daarom delen we graag in visie en ervaringen… want samen zien en voelen we zoveel meer. Laten we daarom samen een voortrekkersrol spelen.

We kiezen manifest voor kwalitatieve en duurzame producten en diensten, partners en fabrikanten. Sinds 1948 bouwen we zo aan de toekomst. Mét mensen en vóór mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze missie en daarom kiezen we bewust voor ontzorgen. Daar zorgen we voor met ons team, dagdagelijks en veel meer dan morgen.

We verkopen geen meubelen, maar beramen samen de toekomst. Ook wij plannen, analyseren en streven voortdurend naar goed design. Zowel in organisatie als voor onze medewerkers stellen we duurzaam geluk voorop. Voor mensen, projecten, milieu en de toekomst. Niets gebeurt zomaar op goed geluk, welbewust intern geluk maakt het verschil. Dat zal je merken.

Dols
Address
Langendijkstraat 3 Poort Genk 7040. BE – 3690 Zutendaal
Email
hello@dols1948.com
Phone
+32 (0)89 61 27 51
Facebook
https://www.facebook.com/pg/dols1
Instagram
https://www.instagram.com/dols1948
YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCiUbowG29fUzjo5zVHRwzJQ
LinkedIn
https://www.linkedin.com/company