Future Hotello 2021
WAAR

n.t.b.

WANNEER
n.t.b.

Future Hotello | Personal Branding

Start to build your network today!

Het doel van ‘Future Hotello’ is jonge Hotello’s te binden aan de hotelsector, met elkaar en het HotelloTOP netwerk. Met het initiëren van Future Hotello willen HotelloTOP en de Belgische Hotel Management Scholen een positieve impact in de sector creëren. Daarnaast stond tevens het opbouwen van een duurzame relatie met het werkveld centraal. Kortom; de eerste professionele stappen in het leggen van nieuwe contacten, netwerken en persoonlijke ontwikkeling. 

De eerste editie van Future Hotello vond plaats te VIVES Hogeschool – Brugge op dinsdag 10 december 2019 van 13:15 tot en met 18:30. Tijdens deze eerste editie werd gefocust op persoonlijk contact tussen de studenten van de Hotel Management Scholen en het (lokale) bedrijfleven. Daarnaast gaf het interactieve programma inzichten voor de toekomst en ‘quick wins’ om in de praktijk toe te passen.

Naast twee keynotes over personal branding door Ditmar Logghe en Matthias De Klerck volgden de 140 aanwezige laatsejaarstudenten hotelschool een Workshop ‘pitchen’, maar kregen tevens een waardevolle opdracht mee: Maak impact met je eigen pitch! In kleinere groepen van maximaal 15 personen gingen de studenten pitchen aan elkaar. De sessies werden gemodereerd en gecoacht door hospitality professionals. Op het einde van de workshop koos de groep gezamenlijk de beste pitch. De beste pitches werden vervolgens gegeven in het Auditorium VIVES voor alle deelnemers en de vakjury.

hFPS7gFa_400x400
Olivier Wauters
Event Online
Managing Director
“Deze eerste editie van Future Hotello was alvast een schot in de roos! Als lid van de adviesraad van HotelloTOP België, en in het kader van mijn expertise in people’s management, branding en digitale marketing als Executive Director van Eventonline/MICE Magazine, vind ik het uitermate belangrijk tijd te investeren om de nieuwe generatie jonge wolven van de hotel- en eventsector mee helpen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Immers, volgend jaar zullen deze enthousiaste Hotello’s afstuderen en de arbeidsmarkt betreden als eventmanagers, sales managers, enz. voor hotels of bedrijven en zullen ze mettertijd een impact maken in onze sector. Voor mij alvast een eer om hier vanuit mijn professionele ervaring een bescheiden bijdrage te mogen leveren.”
01364I1A3345byIMAGEYESphotography
Sarah Van Bulck
Student AP Hogeschool Antwerpen
Hotel Management
Future Hotello had maar een paar uur nodig in een aula van Vives om duidelijk te maken waar personal branding nu juist om draait. Het was voor iedereen een mooie opportuniteit om jezelf te leren kennen en je open te stellen naar andere mensen. Voor mij persoonlijk bracht het einde van dit mooie project goed nieuws mee waar ik alle medestudenten nog eens voor wil bedanken. Ik hoop dat Future Hotello nog veel jaren kan schrijven aan zijn verhaal.

Programma

13:15 – 13:45

Onthaal

13:45 – 17:15

Future Hotello
Plenair gedeelte
Keynote
Interactieve sessies
Recap 

17:15 – 18:30

Netwerkdrink

Keynote

Binnenkort meer informatie!

Stay tuned ..

Word lid van HotelloTOP!

✓ Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    ✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    ✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    ✓ Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    ✓ Lid worden van HotelloTOP is kosteloos!

Naam
Achternaam
E-mail
Hotelschool

Als u op "Join" klikt, gaat u akkoord met onze general terms & conditions en gaat u akkoord met ons privacybeleid .

Executive Partners

Throwback