Gain and exchange
knowledge!

HotelloTOP België is een initiatief van HotelloTOP International, Erasmushogeschool Brussel, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Katholieke Hogeschool Vives Brugge. HotelloTOP België is hét netwerk voor decision makers uit de hospitality industrie die graag op de hoogte willen blijven van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om onderling zaken te doen en wordt het bouwen van nieuwe relaties gestimuleerd

Missie

HotelloTOP is het uithangbord van de Hotello. Vanuit persoonlijke verbinding laden wij het begrip Hotello DNA en laten we zien wat de meerwaarde hiervan is voor mens en organisatie. HotelloTOP verbindt Hotello’s onderling en is ook de linking pin tussen hen en het bedrijfsleven. HotelloTOP ondersteunt Hotello’s bij het vroegtijdig opbouwen van een sterk netwerk en stimuleert het boeien, binden en behouden van talent in de hotellerie.

HotelloTOP Facts & Figures

HotelloTOP België is een netwerkplatform waar, op een informele manier, kennis gegenereerd en gedeeld kan worden. Wat HotelloTOP zo interessant maakt, is dat de aangesloten alumni allemaal gestudeerd hebben aan een van de hogescholen bachelor hotel management, waardoor er direct een gemeenschappelijke deler is.
Om netwerken mogelijk te maken worden er meerdere evenementen per jaar georganiseerd. Gedurende deze evenementen wordt men geïnspireerd, kennis wordt gedeeld, en netwerken worden uitgebreid.
0
Alumni
0
Hotelscholen
0
Bezoekers per jaar
0
Partners

Over onze evenementen

YEAR EVENT

Het HotelloTOP België Year Event is een jaarlijks evenement dat de afgelopen jaren georganiseerd werd gedurende VENUEZ in Antwerpen. Vanaf 2020 zal het HotelloTOP Year Event gaan ‘verhuizen’ naar Gent – waar gedurende Horeca Expo op de dinsdag het congres zal plaatsvinden. Tijdens het evenement wordt gefocust op actuele trends en ontwikkelingen, worden hot topics bespreekbaar gemaakt en zullen diverse sprekers hun inspirerende visie en expertise delen met alle Hotello’s.

Aansluitend vindt de netwerkdrink plaats, waar nog nagepraat kan worden over het congres, u oude bekende kunt treffen en nieuwe contacten kunt opdoen. Tevens bent u in de gelegenheid om de beurs te bezoeken met uw entree van het HotelloTOP Year Event. Kortom; voldoende inspiratie en kennisuitwisseling. 

FUTURE HOTELLO

Een programma exclusief voor laatstejaars studenten van Hotel Management Scholen en HotelloTOP Partners. Het als thema ‘Personal Branding’ ‘Start to build your network today’ gaan studenten aan de slag met het maken van een elevator pitch, passen ze het netwerken toe in de praktijk en krijgen een inspirerende keynote sessie van iemand uit het werkveld. De eerste editie zal plaatsvinden op Hogeschool VIVES te Brugge, waarna Future Hotello ook zal verhuizen – samen met het HotelloTOP Year Event – naar Gent. 

UPCOMING | BELGIAN HOTEL AWARDS

In de toekomst streeft HotelloTOP ernaar om ‘Hoteliers’ in het zonnetje te zetten door middel van het uitreiken van awards. Deze zullen jaarlijks uitgereikt gaan worden tijdens of aansluitend aan het HotelloTOP België Year Event. Voor 2021 staan de Hotello of the Year en de Talent of the Year op het programma om uitgereikt te worden. De Hotello of the Year is iemand die zich reeds bewezen heeft in de gastvrijheidssector en de Talent of the Year is een aanstormend talent dat recent is afgestudeerd of nog studeert aan één van de hogescholen bachelor hotel management. Als het zover is, bent u in de mogelijkheid om deze personen aan te dragen en te nomineren!

FUTURE HOTELLO ON TOUR

Een programma exclusief voor tweedejaars studenten van Hotel Management Scholen en (lokale) HotelloTOP Partners. De studenten maken voor het eerst kennis met de wijze waarop zij zich kunnen profileren naar het bedrijfsleven en maken kennis met (lokale) HotelloTOP Partners. Future Hotello on tour vindt plaats op alle drie de Hotel Management Scholen – wanneer het past binnen het curriculum van de school. Partners hebben de kans om kennis te maken met deze jonge doelgroep en talenten op tijd te ontmoeten. Daarnaast kunnen studenten zich op jonge leeftijd oriënteren bij de merken die de hospitality sector rijk is.

Future Hotello vindt in 2020 voor het eerst plaats. 

Advisory Board

Steven Droogers
Steven Droogers
HotelloTOP België
HT-bestuur-3
Charles van Goch
HotelloTOP International
steef kleur
Stephanie van Oorschot
Servicecenter 4Hospitality
lode vanwildemeersch
Lode Vanwildemeersch
Katholieke Hogeschool VIVES
download (1)
Sarah de Ridder
Erasmushogeschool Brussel
luc van tricht
Luc van Tricht
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
_MDL6944
Thierry Lemahieu
Hotels Regio Brugge
84154330_10222102522256137_3756352983760109568_o
Frank de Neef
Antwerp Diner
Ellen-Deboeck-5-1280x640
Ellen Debroeck
Hilton Brussels Grand Place
jan joris
Jan Joris Kriele
NH Hotel Group
Jorg Gerritsen
Jorg Gerritsen
Roompot Vakanties
IMG_2960
Olivier Michils
Kitchen Cabinet
Tineke De Wit
Tineke de Wit
Park Inn by Radisson Brussels Airport & Park Inn by Radisson Leuven
Yannick Bouts
Yannick Bouts
La Butte aux Bois
CLCon6hY_400x400
Edward Kreft
Marriott Gent
Joeri Beusen
Joeri Beusen
Group-B
hFPS7gFa_400x400
Olivier Wauters
Event Online
Dominique-Jansen
Dominique Janssen
Word of things
Karin (1)
Karin Duysens
HotelloTOP België Office
+32 (0)16 980 891
Word lid van HotelloTOP!

✓ Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    ✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    ✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    ✓ Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    ✓ Lid worden van HotelloTOP is kosteloos!

Naam
Achternaam
E-mail
Hotelschool

Als u op "Join" klikt, gaat u akkoord met onze general terms & conditions en gaat u akkoord met ons privacybeleid .