NEXT EDITION

Brugge

WANNEER
Woensdag 12 mei 2021

Future Hotello on tour

HotelloTOP België neemt tweedejaars studenten van Hotel Management Scholen in België mee op reis! Een reis die de student brengt naar het optimaal benutten van talent, het aangaan van betere samenwerkingen en tot het realiseren van persoonlijke- en organisatiedoelstellingen. Deze inzichten kunnen zij gebruiken in teamopdrachten op school, gesprekken voor toekomstige stageplaatsen en om een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen. Daarnaast ontdekken de studenten de wereld van verschil, iedereen is tenslotte anders! Naar welk rijk reizen zij af? Invloedrijk, daadkrachtig, consciëntieus, stabiel of een combi van twee of drie rijken?
Hoe ze hier het beste mee kunnen omgaan leren zij door praktische tips en handvatten te ontvangen van trainer Ditmar Logghe. Bovendien schuiven tijdens elke Future Hotello on Tour editie drie hotelprofessionals aan om leiderschap en gedragsstijlen in de praktijk toe te passen.
Wil jij als HotelloTOP Partner bij een van deze evenementen aanwezig zijn? Neem dan contact op met info@hotellotop.be
Future Hotello on Tour – Zet jezelf op de kaart is een initiatief van HotelloTOP BelgiëErasmushogeschool BrusselArtesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Katholieke Hogeschool Vives Brugge. HotelloTOP België is hét netwerk voor Alumni en studenten van de Belgische Hotel Management Scholen en hospitality professionals. 

BRUSSEL

Afgelopen woensdag 11 maart 2020 vond de eerste editie van Future Hotello on Tour plaats bij Erasmushogeschool in Brussel. Een evenement exclusief voor tweedejaars Hotel Management studenten. Wij kunnen terugkijken op een succesvolle eerste editie waarin jullie interactief aan de slag zijn gegaan met de MapsTell workshop de ‘wereld van verschil’ en in gesprek zijn gegaan met de hotelprofessionals!

Yannick Bouts (directeur Domaine La Butte aux Bois), Kenneth Leys (International Market Director NH Group) en Daisy Tucci (Hilton Brussels Grande Place) namen de studenten mee in de wereld van verschil binnen de hotellerie. Hoe gebruiken zij hun leiderschap? En waar zijn zij in het verleden tegenaan gelopen? In de vorm van een interview, kwamen de studenten meer te weten over deze professionals en de werkwijze binnen de hotellerie.

Terugblik van deze ochtend – powered by HotelloTOP België? Bekijk de foto’s!

BRUGGE

In het voorjaar van 2021 vindt in Brugge Future Hotello on Tour plaats. Meer informatie volgt op korte termijn..

ANTWERPEN

In het voorjaar van 2021 vindt in Antwerpen Future Hotello on Tour plaats. Meer informatie volgt op korte termijn..

Programma

09.30 – 10:00

Onthaal & Introductie

10:00 – 12:45

Future Hotello on Tour
MapsTell workshop door Q-Staff
Interview met drie hotelprofessionals 

12:45 – 13:00

Afsluiting

Word lid van HotelloTOP!

✓ Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    ✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    ✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    ✓ Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    ✓ Lid worden van HotelloTOP is kosteloos!

Naam
Achternaam
E-mail
Hotelschool

Als u op "Join" klikt, gaat u akkoord met onze general terms & conditions en gaat u akkoord met ons privacybeleid .

Executive Partners

Throwback