Partners

Co-creatie, krachten bundelen, business gunnen en netwerk uitbreiden zijn woorden die centraal staan bij de samenwerking tussen HotelloTOP & Partners.

Partner worden van HotelloTOP betekent het uitbreiden van het netwerk binnen de hospitality sector en het opbouwen van een nauwe samenwerking en band opbouwen met hoteliers, hospitality professionals en jonge talenten van Hotel Management Scholen in België. HotelloTOP gelooft in co-creatie en bepaalt samen met de Partner de doelen om de sector te stimuleren en 3.500 hospitality professionals met elkaar te verbinden op diverse vlakken.
VERBIND U MET HET DE HOTELLOTOP COMMUNITY!
Al 34 bedrijven gingen u voor. Lid worden van het grootste hospitality netwerk van België én Europa. Kunt u zich vinden in de kerndoelstellingen van HotelloTOP, of wilt u nauwer in contact komen met (mede-)hoteliers, hospitality professionals of Hotelschool studenten? Dan verwelkomen wij u graag om kennis te komen maken met het netwerk!
Wij maken graag kennis met u!
Neem contact op met Yoël Bronckers (Commercieel Manager) via yoel.bronckers@servicecenter4h.com of via +32 (0)16 980 891 of met Karin Duysens (HotelloTOP Office) via info@hotellotop.be of via +32 (0)16 980 891

EXECUTIVE PARTNERS

Ecolab
Mise en Place
NH Hotel Group
Smit & Dorlas

PREMIUM PARTNERS

Albron
BBT
Groenendijk Bedrijfskleding
Mice Magazine
Hotel Business
Boels Party & Events
Blycolin
Gastvrij Rotterdam
Momice
Natural Tableware
Q-staff
Independent Hotel Show
Van Geloven

CLASSIC PARTNERS

Lindner Hotels
BergHOFF
EW Facility Services
Hotel-Equip
Mapstell
Traiteur de Paris
Newby Teas
Thon Hotels
Hotel De Flandre
Le Wine
Tarkett NV
Sendsteps
Ter Elst
Fuze Tea
Desemenzo
Duvel
Tryp by Wyndham
Grohe

INITIATORS

Erasmus College University Brussels
Hogeschool VIVES Brugge
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
HotelloTOP International