Gain and exchange
knowledge!

HotelloTOP België is een initiatief van HotelloTOP International, Erasmushogeschool Brussel, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Katholieke Hogeschool Vives Brugge. HotelloTOP België is hét netwerk voor decision makers uit de hospitality industrie die graag op de hoogte willen blijven van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om onderling zaken te doen en wordt het bouwen van nieuwe relaties gestimuleerd.

HotelloTOP Facts & Figures

HotelloTOP België is een netwerkplatform waar, op een informele manier, kennis gegenereerd en gedeeld kan worden. Wat HotelloTOP zo interessant maakt, is dat de aangesloten alumni allemaal gestudeerd hebben aan een van de hogescholen bachelor hotel management, waardoor er direct een gemeenschappelijke deler is.

Om netwerken mogelijk te maken worden er meerdere evenementen per jaar georganiseerd. Gedurende deze evenementen wordt men geïnspireerd, kennis wordt gedeeld, en netwerken worden uitgebreid.

0
Alumni
0
Hotelscholen
0
Bezoekers per jaar
0
Partners

Over onze evenementen

YEAR EVENT

Het HotelloTOP België Year Event is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt gedurende VENUEZ in Antwerpen. Gedurende het evenement wordt gefocust op trends en ontwikkelingen. Diverse sprekers delen hun interessante en inspirerende visie op het thema dat dat jaar centraal staat.

Aansluitend vindt er een netwerkdrink plaats. Hier kan genoten worden van een hapje en drankje. Er kan genetwerkt worden met oude bekenden en er kunnen nieuwe contacten gelegd worden.

BOARD OF
INSPIRATION DAY

De HotelloTOP Board of Inspiration Day wordt één keer per jaar georganiseerd. Gedurende dit evenement worden de partners van HotelloTOP België samengebracht met als hoofddoel onderling netwerken en het doen van zaken te stimuleren. Tijdens deze inspirerende dag worden de partners eveneens geïnformeerd met relevante onderwerpen binnen de gastvrijheidssector.

BELGIAN HOTEL AWARDS

Vanaf 2019 zullen er jaarlijks awards uitgereikt worden tijdens het diner aansluitend aan het HotelloTOP België Year Event. Er zullen awards uitgereikt worden aan de Hotello of the Year en de Talent of the Year. De Hotello of the Year is iemand die zich reeds bewezen heeft in de gastvrijheidssector en de Talent of the Year is een aanstormend talent dat recent is afgestuurd of nog studeert aan één van de hogescholen bachelor hotel management.

VISIONS OF LEADERS

Dit evenement wordt georganiseerd voor een selecte groep van maximaal 100 gemotiveerde deelnemers, en is een unieke kans om actief aan de slag te gaan met hun ontwikkeling. Het hoogtepunt van de training is zonder twijfel de firewalk over 1200º hete kolen! Dit tweedaagse evenement wordt georganiseerd door Servicecenter 4Hospitality in samenwerking met Q-staff.

Advisory Board

HT-bestuur-3
Charles van Goch
HotelloTOP International
IMG_6988
Yannick Hammel
Servicecenter 4Hospitality
763
Thierry Lemahieu
Hotel Prinsenhof & Hotels Regio Brugge
FullSizeRender
Frank de Neef
Antwerp Diner
Hotellotop picture
Karen Verbiest
Martin's Patershof Mechelen & Martin's Klooster Leuven
jan joris
Jan Joris Kriele
NH Hotels
Jorg Gerritsen
Jorg Gerritsen
Roompot Vakanties
luc van tricht
Luc van Tricht
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
lode vanwildemeersch
Lode Vanwildemeersch
Katholieke Hogeschool VIVES
IMG_2960
Olivier Michils
Kitchen Cabinet
sarah de ridder
Sarah de Ridder
Erasmushogeschool Brussel
Steven
Steven Droogers
HotelloTOP België
Tineke De Wit
Tineke de Wit
Park Inn by Radisson Brussels Airport
Wim Van Respaille
Wim van Respaille
Behoc
2c93282bd43503b875b9fe7da598b909_400x400
Vincent Degroote
Venuez
Word lid van HotelloTOP!

✓ Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    ✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    ✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    ✓ Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    ✓ Lid worden van HotelloTOP is kosteloos!

Naam
Achternaam
E-mail

Als u op "Join" klikt, gaat u akkoord met onze general terms & conditions en gaat u akkoord met ons privacybeleid .