Na zes edities neemt HotelloTOP België afscheid van Antwerpen
Na zes edities neemt HotelloTOP België afscheid van Antwerpen 
Vanaf 2020 zal HotelloTOP België het jaarlijkse HotelloTOP Year Event verhuizen naar Gent.

Gent, 4 november 2019 – Na zes mooie jaren in Antwerpen, is het tijd voor HotelloTOP om te verhuizen naar een andere locatie, waar het kan groeien in aantal evenementen en bezoekers, maar waar het ook een bredere doelgroepen kan aanspreken. Vanaf 2020 zal het HotelloTOP Year Event en haar nieuwe evenementen verhuizen naar Flanders Expo en plaatsvinden tijdens Horeca Expo te Gent. 

 

Attractiviteit van de sector versterken
Met deze verhuizing, kan HotelloTOP haar plannen voor de toekomst gaan uitrollen. Naast het HotelloTOP Year Event met ontvangst, congres en netwerkdrink, gaat HotelloTOP een exclusief programma voor studenten van Hotel Management Scholen in België organiseren; Future Hotello. Dit zal plaatsvinden voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event, zodat deze studenten vervolgens kunnen aansluiten bij het congres en de netwerkdrink. Op deze wijze ontstaat er kruisbestuiving tussen allerlei niveaus binnen de hospitality industrie. Van afstudeerder tot CEO, van Sales Manager tot derdejaarsstudent. Bovendien streeft HotelloTOP ernaar om ‘het gat’ in de hospitality industrie op te vangen door studenten en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen op informele wijze. 

Steven Droogers – Voorzitter HotelloTOP België geeft aan dat dit een mooie stap voor HotelloTOP is. “De sector versterken is een van onze voornaamste doelen. Wij stimuleren graag de attractiviteit van de hotellerie en enthousiasmeren jongen Hotello’s voor een carrière in deze mooie sector”. Charles van Goch – Internationale Voorzitter HotelloTOP voegt hieraan toe: “We kijken ernaar uit om HotelloTOP België weer naar een hoger niveau te tillen en in 2020 de stap te maken naar Gent”. 

Community opbouwen
Een van de andere voornaamste doelen van HotelloTOP, en daarom start HotelloTOP al vroeg in het leerproces van studenten van Hotel Management Scholen met het stimuleren van een netwerk uitbouwen. Daarom start HotelloTOP met ‘Future Hotello on Tour’, een evenementen reeks die langs elke Hotel Management School gaat om tweedejaars studenten op dit gebied te inspireren. Als platform om kennis op te doen en uit te wisselen, te netwerken met gelijkgestemden en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche een essentiële stap in de ontwikkelingen en groei van HotelloTOP. 

HotelloTOP België
HotelloTOP België is een initiatief van HotelloTOP International, Erasmushogeschool Brussel, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Katholieke Hogeschool Vives Brugge. HotelloTOP België is hét netwerk voor decision makers uit de hospitality industrie die graag op de hoogte willen blijven van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om onderling zaken te doen en wordt het bouwen van nieuwe relaties gestimuleerd. HotelloTOP is naast in België actief in diverse landen waaronder Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.