Wie komt u tegen op Future Hotello 2019 & 2020?
Wie komt u tegen op Future Hotello 2019 & 2020?
De Hotello van vandaag; wie studeert er op de Hotel Management Scholen in België?

Hotello… wie?
Hotello’s – studenten en alumni van Hotel Management Scholen – zijn gastvrij, energiek, pragmatisch, sociaal-vaardig, ambitieus, inventief en optimistisch. Daarnaast wordt een hoge dosis flexibiliteit van hun verwacht en werken ze wanneer de rest van het land vrij heeft. 

Deze aanpakkers zijn zowel binnen de hotellerie als buiten de hotellerie erg gewild omdat zij organisaties weer gastvrij en toegankelijk maken; heel simpel met een lach op het gezicht, of de deur die wordt opgehouden voor passerende mensen. Daarnaast is “de groep” Hotello’s gelukkiger dan mensen met een andere opleiding. 

Maak kennis met elkaar
U ontmoet ze tijdens Future Hotello voorafgaand het HotelloTOP Year Event. Tijdens Future Hotello heeft u de kans om de dialoog aan te gaan studenten en mede hospitality professionals; niet alleen tijdens de netwerkdrink, maar ook gedurende het hele programma. Studenten gaan aan de slag met hun persoonlijke pitch en krijgen meer inzicht in ‘Personal Branding’. Hoe zet ik mezelf in de markt’, hoe maak ik de perfecte elevator pitch en hoe pas ik dit toe in de praktijk? Vragen waar zij antwoord op krijgen en tevens direct kunnen toepassen in de praktijk. Als organisatie kunt u op laagdrempelige wijze de dialoog aangaan en gedurende deze middag 150 studenten ontmoeten. 

Proef mee van de eerste editie op dinsdag 10 december 2019
Dit jaar zal HotelloTOP het Colloquium volledig inrichten in Future Hotello stijl, om de derde- en vierdejaars studenten alvast kennis te laten maken met Personal Branding, Pitchen en HotelloTOP. De allereerste editie vindt plaats bij VIVES Brugge op dinsdag 10 december 2019. Wilt u als HotelloTOP (potentiële) Partner deze editie niet missen en de studenten van Hotel Management Scholen een duwtje in de goede richting geven op het gebied van Personal Branding? Wilt u de dialoog met deze studenten aangaan om erachter te komen welke wensen en behoeften zij vandaag de dag hebben of zoekt u nog young professionals die uw organisatie komen versterken? 


E: info@hotellotop.com
T: +32 (0)16 980 891

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen als Future Hotello Partner!